Biologisch de Technologieco. van Hangzhoufuluo, Ltd.

 

Whatsapp: +8613336060458

E-mail: jennysteroidsraw@protonmail.com

 

        

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenfarmaceutische grondstoffen

90% landbouwrangga poeder, Gibberelline heet in Italië CAS 77-06-5

China Hangzhou Fuluo Biological Technology Co.,Ltd. certificaten
China Hangzhou Fuluo Biological Technology Co.,Ltd. certificaten
Anavar schortte manier op beter dan gebruikelijk het voor me doed. Die zouden postitive dingen kunnen zijn. Ik zorg enkel ervoor.

—— Jason

Uw product helpt me op aardige schone aanwinsten geen waterbehoud of ongewenst vet zetten

—— LEO

Hey Nancy, Droevig voor enige tijd het antwoorden niet, Ive in het ziekenhuis. Ik had sommige meetapparaten zowel yohimbine als cialis gebruiken die zij gewerkt exce zeiden

—— Gordon

Dank voor understanding.i moest uw concurrenten vertellen om weg te gaan. Ik koop slechts van you.in loyal.you've allen zeer goed aan me. Ik zal 200g van test nodig hebben

—— Jordanië

dank voor uw voortdurende grote dienst. Jordy

—— Jordy

Hallo Nancy! Deed HPLC nu enkel test aangaande rad 140: Zeer gelukkig hier

—— Francois

Ik ben online Chatten Nu

90% landbouwrangga poeder, Gibberelline heet in Italië CAS 77-06-5

90% Agricultural Grade GA powder,Gibberellin hot in Italy CAS 77-06-5
90% Agricultural Grade GA powder,Gibberellin hot in Italy CAS 77-06-5 90% Agricultural Grade GA powder,Gibberellin hot in Italy CAS 77-06-5

Grote Afbeelding :  90% landbouwrangga poeder, Gibberelline heet in Italië CAS 77-06-5

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YC
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 77-06-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 gram
Prijs: Negotiated Price
Verpakking Details: Zoals vereist
Levertijd: Binnen 3-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 5000kg/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Gibberelline CAS: 77-06-5
EINECS: 201-001-0 Moleculaire Formule: C19H22O6
Molecuulgewicht: 346.37 Toepassing: landbouwgebruik
Hoog licht:

geneeskunde grondstof

,

Grondstoffen die Geneesmiddel testen

 

         90% landbouwrangga poeder, Gibberelline heet in Italië CAS 77-06-5

 

 

Productnaam gibberelline
CAS Nr. 77-06-5
EINECS Nr. 201-001-0
Moleculaire Formule C19H22O6
Molecuulgewicht 346.37
Smeltpunt 227 °C
Toepassing landbouwgebruik

 

De gibberelline (Gas) zijn installatiehormonen die de groei regelen en diverse ontwikkelingsprocessen, met inbegrip van stamverlenging, germinatie, latentie, het bloeien, geslachtsuitdrukking, enzyminductie, en blad en fruitsenescentie beïnvloeden.


Chemie

 

Alle bekende gibberelline zijn diterpenoid zuren die door de terpenoid weg in plastids worden samengesteld en dan in het endoplasmic netwerk en cytosol gewijzigd tot zij hun biologisch actieve vorm bereiken. Alle gibberelline worden afgeleid via het ent -ent-gibberellane skelet, maar zijn samengesteld via ent -ent-kaurene. De gibberelline worden genoemd GA1 door GAn in volgorde van ontdekking. Gibberellic zuur, dat de eerste gibberelline structureel te kenmerken was, is GA3.


GA heeft een aantal gevolgen voor de installatiegroei, maar het meest dramatisch is zijn effect op de stamgroei. Wanneer toegepast in lage concentraties op een struik of een „dwerg“ boon, begint de stam snel te groeien. De lengte van de internodia wordt zo groot dat de installatie van het beklimmen of „pool“ bonen niet te onderscheiden wordt. GA schijnt om de genetische beperkingen in vele dwergverscheidenheden te overwinnen.


Biologische functie

 

De gibberelline zijn betrokken bij het natuurlijke proces om latentie en andere aspecten van germinatie te breken. Alvorens het fotosynthetische apparaat zich voldoende in de vroege stadia van germinatie ontwikkelt, voeden de opgeslagen energiereserves van zetmeel de zaailing. Gewoonlijk in germinatie, binnenkort begint de analyse van zetmeel aan glucose in het endosperm nadat het zaad aan water wordt blootgesteld. De gibberelline in het zaadembryo worden verondersteld om zetmeelhydrolyse door het veroorzaken van de synthese van het enzym α-amylase in de aleurone cellen te signaleren.

 

In het model voor gibberelline-veroorzaakte productie van α-amylase die, toont men aan dat gibberelline (door GA worden aangeduid) in scutellum diffuus aan de aleurone cellen worden geproduceerd, waar zij het afscheidings α-amylase bevorderen. het α-Amylase hydroliseert dan zetmeel, dat in vele zaden, in glucose overvloedig is die in cellulaire ademhaling kan worden gebruikt om energie voor het zaadembryo te veroorzaken. De studies van dit proces hebben gewezen op de gibberelline hogere niveaus van transcriptie van de gencodage voor het α-amylase enzym, veroorzaken om de synthese van α-amylase te bevorderen.

 

De gibberelline worden geproduceerd in grotere massa wanneer de installatie aan koude temperaturen wordt blootgesteld. Zij bevorderen cel verlenging, het breken en het ontluiken, zaadloze vruchten, en zaadgerminatie. Zij doen laatste door de latentie van het zaad te breken en als chemische boodschapper te handelen. Zijn hormoon bindt aan een receptor, en Ca2+ activeert eiwitcalmodulin, en het complex bindt aan DNA, producerend een enzym om de groei in het embryo te bevorderen.

 

Een belangrijk effect van gibberelline is de degradatie van DELLA-proteïnen, het ontbreken waarvan phytochrome dan op elkaar inwerkende factoren om aan genpromotors toestaat te binden en genuitdrukking te regelen. De gibberelline worden verondersteld om DELLAs te veroorzaken om te worden polyubiquitinated en, dus, vernietigd door 26S proteasome weg.
 

Productbeeld

 

90% landbouwrangga poeder, Gibberelline heet in Italië CAS 77-06-5 0

Contactgegevens
Hangzhou Fuluo Biological Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: steroidsraw

Tel.: +8615827297680

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)