Peptide van 95% Bodybuilding Poeder igf-1 Lr3, Menselijke de Groeipeptides igf-1 Lr3
10 flesjes
MOQ
Negotiate
Prijs
95% Bodybuilding Peptide Powder Igf-1 Lr3,Human Growth Peptides Igf-1 Lr3
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Wuhan, Hubei
Merknaam: Yuancheng
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 946870-92-4
Hoog licht:

peptides van de spiergroei

,

Ruw Supplementpoeder

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 10g, 100g, 500g, 1kg ect.
Levertijd: Ongeveer 4-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, , MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 5kg/Month
Specificaties
naam: IGF-1 LR3
Zuiverheid: 95 %
Verschijning: gevriesdroogd poeder
CAS: 946870-92-4
verpakking: 1mg/vial
MOQ: flesje 10
Productomschrijving

Peptide van 95% Bodybuilding Poeder igf-1 Lr3, Menselijke de Groeipeptides igf-1 Lr3

Naam: IGF-1 LR3
Verschijning: gevriesdroogd poeder
Analyse: 95%
Verpakking: 1mg/vial

Igf-1 die LR3, ook als Lange Arg3 igf-1 wordt bekend, is een recombinant eiwitanalogon van menselijk insuline-als de Groei factor-1 die een maalmassa van 9.200 Daltons heeft en van 83 aminozuren samengesteld. Igf-1 LR3 bestaat uit de volledige igf-1 opeenvolging, maar met een 13 aminozuuruitbreiding op het B-Eindpunt domein en de substitutie van Arginine voor het Glutamic Zuur bij positie 3. Het LR3-analogon van igf-1 werd gecreeerd met de bedoeling om de biologische activiteit van de proteïne drastisch te verhogen en igf-LR3 is meerdere keren meer machtig dan rhIGF-1. Deze specifieke opeenvolgingswijziging is de affiniteit van het binden aan IGFBPs verminderd, wat de biologische acties van igf-1 controleren en de proteïne verhinderen receptoren te bereiken igf-1.

Igf-1 LR3 is een 83 aminozuuranalogon van mens igf-1 dat is gewijzigd om een 13 aminozuuruitbreiding op zijn n-Eindpunt en de substitutie van een Arginine aminozuur voor Glutamine bij positie 3 te omvatten. Terwijl igf-1 LR3 van de volledige menselijke igf-1 opeenvolging wordt samengesteld, hebben deze wijzigingen de LR3-versie om meer machtig teruggegeven te zijn dan in vitro en levende igf-1. Het resultaat van deze wijzigingen is dat igf-1 LR3 niet zo sterk aan IGFBPs bindt, die de biologische acties van igf-1 wijzigen. Resultantly, igf-1 LR3 bindt aan het type 1 igf-1 receptor met gelijkaardige affiniteit aan dat van wild type igf-1, maar met hogere biologische activiteit en heeft verscheidene voordelen over recombinante insuline. De aanvulling van zoogdiercelculturen met Lange R3 igf-1 bij een veel lagere concentratie resulteert in meer hoogst opgeheven productiviteit dan met standaardconcentraties van insuline en/of norm igf-1. Igf-1 LR3 kan beter om de type 1igf receptor te bevorderen en zo een hoger niveau van activering te veroorzaken van het intracellular signaleren, die van het bevorderen van celproliferatie en de remming van apoptosis de oorzaak is.

IGFB-Band en Verhoogde Biologische Activiteit:
Door zich tegen IGFBP-Bindt te verzetten, heeft igf-1 LR3 een groter physiologic effect dan igf-1 doet. De langere duur van actie staat voor kleinere bedragen die met dezelfde gevolgen toe moeten worden gebruikt. Zowat die derivaten igf-1, zoals het GPE-derivaat, uit enkel de laatste drie n-Eindaminozuren van de igf-1 proteïne wordt samengesteld, zijn getoond om therapeutische gevolgen in neurologische verwondingen zoals slag te hebben. De meeste studies betreffende de gevolgen van derivaten igf-1 zijn uitgevoerd in dierlijke modellen, met weinig aan geen gegevens beschikbaar voor mensen.

Insuline zoals de Receptorinteractie van de de Groeifactor:
Igf-1 lange R3 bindt aan minstens twee receptoren van de celoppervlakte: Igf-1R en de insulinereceptor. De igf-1 receptor wordt bedoeld als „physiologic“ receptor omdat igf-1 aan het met beduidend hogere affiniteit (ongeveer 100 keer hoger) dan het doet aan de insulinereceptor bindt. Door aan igf-1R te binden, kan igf-1 metabolisme, de celgroei (hypertrofie), differentiatie en celafdeling (hyperplasia), preventie van celdood (apoptosis), normale ontwikkeling, en zelfs de kwaadaardige groei beïnvloeden. Igf-1R is betrokken bij verscheidene verschillende soorten kanker omvat borst, voorstanderklier, en longkanker. Igf-1 bindt ook aan de insulinereceptor en activeert het, daardoor aanmoedigend cellen om glucose van de bloedstroom op te nemen. De gevolgen van igf-1 voor spiercellen zijn drievoudig. Ten eerste, moedigt igf-1 hyperplasia, of een verhoging van het aantal spiercellen aan. Ten tweede, heeft igf-1 een sterk effect op skeletachtige spier - met betrekking tot de levensduur van satellietcellen. De satellietcellen steunen spiercellen die, die hen voorzien van nodig voedingsmiddelen en hen helpen efficiënt te werken. Door de levensduur van deze cellen te verhogen, helpt igf-1 om hun aantal met spierweefsel te verhogen. Tot slot moedigt igf-1 differentiatie van myoblasts aan, die moet zeggen dat het de omzetting van het nageslacht van de stamcel van niet-specifieke pluripotent stamcellen in specifiek spierweefsel bevordert. Op deze wijze, verhoogt igf-1 het tarief van spierontwikkeling door het tarief te verhogen waaraan de generische stamcellen worden omgezet in spiercellen.

Peptides maken van een lijst:

Naam Hoeveelheid/flesje
MGF 2mg
MGF 5mg
PINmgf 2mg
Cjc-1295 met DAC 2mg
Cjc-1295 zonder DAC 2mg
PT-141 10mg
MT-2 10mg
Ghrp-2 5mg
Ghrp-2 10mg
Ghrp-6 5mg
Ghrp-6 10mg
Ipamorelin 2mg
Hexarelin 2mg
Sermorelin 2mg
Oxytocin 2mg
TB500 2mg
Pentadecapeptide BPC 157 2mg
HGH 176-191 2mg
Triptorelin 2mg
Tesamorelin 2mg
Gonadorelin 2mg
Gonadorelin 10mg
DSIP 2mg
Selank 5mg
Epitalon 10mg
Follistatin 344 1mg
Follistatin 315 1mg
Ace-031 1mg
Gdf-8 1mg
IGF-1 LR3 1mg

Onze voordelen:
1) Beste prijzen met tevreden kwaliteit.
2) Rijken ervaren in het leveren van de pakketten aan u.
3) Genoeg voorraad verzekert de snelle levertijd.
4) De goede naverkoopdienst.
5) Het pakket zal reshipped indien verzonden ontbroken zijn.
6) Specials is mogelijk wanneer de orde genoeg groot is.
7)Voor de meeste producten kunnen wij u verstrekken een vrije steekproef, terwijl de het verschepen kosten door uw zouden moeten ondernemen

kant.

Peptide van 95% Bodybuilding Poeder igf-1 Lr3, Menselijke de Groeipeptides igf-1 Lr3 0

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Lisa
Fax : 86-27-88508150-803
Resterend aantal tekens(20/3000)