Winstrol/van Stanozolol de witte injectie van poeder Mondelinge Anabole Steroïden, CAS 10418-03-8
10gram
MOQ
Negotiated price
Prijs
Winstrol / Stanozolol white powder Oral Anabolic Steroids injection , CAS 10418-03-8
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YC
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 10418-03-8
Hoog licht:

testosteron anabole steroïden

,

Bodybuildings Anabole Steroïden

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Zoals vereist
Levertijd: Binnen 3-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, , MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 5000kg/month
Specificaties
Naam van het product: Stanozolol, Winstrol
CAS: 10418-03-8
EINECS: 233-894-8
Moleculaire Formule: C21H32N2O
Molecuulgewicht: 328.49
Verschijning: Wit of bijna wit kristallijn poeder
Productomschrijving

Mondelinge Anabole steroïden van het Stanozolol de witte poeder 10418-03-8 ingespoten 50mg/ml

Productnaam: Stanozolol, Winstrol
Alias: Stanol, Qikanggubao, Stromba, Zambon, Androstanazol, Winny
CAS-Registratieaantal: 10418-03-8
EINECS: 233-894-8
Analyse: 99%
Moleculaire Formule: C21H32N2O
Molecuulgewicht: 328.49
Verschijning: Wit of bijna wit kristallijn poeder
Rang: Farmaceutische Rang
Opsporingstijd: 3 (mondelinge) weken aan 9 (injecteerbare) weken
Effectieve dosis (mensen): 50-100mgs/day
Effectieve dosis (vrouwen): 2.5-10mgs/day

Beter Knipsel dan Ophopend

Winstrol is een steroid samenstelling die als zowel mondeling als injecteerbaar beschikbaar is. Het wordt het vaakst gebruikt zoals de snijdende agent omdat het geen reusachtige gewichtsaanwinsten veroorzaakt en het ook enkele bloated blik van testosteron omkeert en het met een droge blik vervangt.

Het Stanozolol-hormoon is niet passend om massa te bouwen; dit is hoogst anabole en zeer lichtjes androgene steroïden veel geschikter voor sterkte en knipsel. wegens zijn capaciteit aan dramatisch lagere SHBG zou het in een het ophopen cyclus kunnen worden gebruikt aangezien een middel om andere hormonen efficiënter te maken verhoogt, vrij testosteron en zal zelfs aanwinsten aan een sterkere graad hard maakt maar op de lange termijn veel voordeliger het meest andere steroïden om vinden te zijn; dit echt is één van de weinig steroïden wij scherpe steroïden kunnen passend etiketteren.

Voor zij die kiezen, Winstrol-zouden de dosissen 50mg per dag kunnen een weinig aan een het ophopen cyclus bij het einde toevoegen dat voordelen oplevert zoals besproken maar in het algemeen is het niet onze beste optie. Zonder twijfel is Stanozolol veel voordeliger aan een scherpe cyclus dan het een het ophopen cyclus en veel gymnastiekratten en concurrerend bodybuilderssupplement met deze steroïden voor enkel dat doel is.

Wanneer gebruikt tijdens scherpe cycli, neigen de gebruikers hard te worden en te leunen, vooral wanneer het stapelen met anavar; nochtans, tijdens langere, ruwere het ophopen cycli, zou winstrol niet de beste keus kunnen zijn. Waarom niet? Hoofdzakelijk wegens gezamenlijke problemen. Het is een regelmatig voorkomen voor kerels om „droge“ en pijnlijke verbindingen te melden terwijl het gebruiken van winstrol. Terwijl dit tijdens een scherpe fase aanvaardbaar is, waar het gewichtheffen lichter is, is het onaanvaardbaar tijdens het ophopen fasen, waar de zware gewichten en de algemene gewichtsaanwinst gezamenlijke problemen zullen veroorzaken.

Winstroldosissen voor het Ophopen cyclus

Anabole die steroid Stanozolol, het meest meestal als Winstrol of Winny wordt bekend is voor de meeste mensen een slechte keus voor het ophopen. Het Stanozolol-hormoon is niet passend om massa te bouwen; hoogst anabool en zeer lichtjes androgeen is dit steroïden veel geschikter voor sterkte en knipsel.

wegens zijn capaciteit aan dramatisch lagere SHBG zou het in een het ophopen cyclus kunnen worden gebruikt aangezien een middel om andere hormonen efficiënter te maken verhoogt, vrij testosteron en zal zelfs aanwinsten aan een sterkere graad hard maakt maar op de lange termijn veel voordeliger het meest andere steroïden om vinden te zijn; dit echt is één van de weinig steroïden wij scherpe steroïden kunnen passend etiketteren. Voor zij die kiezen, Winstrol-zouden de dosissen 50mg per dag kunnen een weinig aan een het ophopen cyclus bij het einde toevoegen dat voordelen oplevert zoals besproken maar in het algemeen is het niet onze beste optie.

Winstroldosissen voor Scherpe cyclus

Zonder twijfel is Stanozolol veel voordeliger aan een scherpe cyclus dan het een het ophopen cyclus en veel gymnastiekratten en concurrerend bodybuilderssupplement met deze steroïden voor enkel dat doel is. De standaardwinstrol-dosissen zullen over het algemeen in 50mg per dagwaaier 6-8 weken met sommige individuen vallen die zo hoog verkiezen te gaan zoals 100mg per dag voor de volledige duur van gebruik. Dit is een beetje van een hoge dosis en kan aan de lever vrij zwaar zijn aangezien het zeer lever is en kan uw lipidenprofielen op een negatieve manier werkelijk verder buigen.

Wij kunnen nochtans een uitzondering met een hogere Winstrol-dosissen maken maar slechts op manier op korte termijn maar het kan zeer nuttig zijn. De Winstroldosissen 100mg per dag voor de concurrerende bodybuilder laatste 10-14 dagen vóór de concurrentie kunnen zeer nuttig zijn en aangezien dit een zeer korte periode is de lever en de lipidekwesties zijn niet groot van een zorg. Vele concurrerende bodybuilders zullen met het Stanozolol-hormoon bij 50mg per dag 6 weken aanvullen en zullen het dan tot 100mg elk dagrecht vóór een show voor de laatste twee weken verhogen om een extra niveau van hardheid aan hun lichaamsbouw werkelijk toe te voegen.

COA

Test Analysenorm Resultaten
Identificatie IRL Pas
UR
Specifieke Omwenteling +34~ +40° +36.2°
Verlies bij het Drogen ≤1% 0,6%
Andere Steroïden ≤2% (TLC) Pas
Organische Vluchtige Impuritie ≤2500PPM 1000PPM
Analyse 98.0~100.5% 99.0%
Conclusie De specificatie is met USP32-norm in overeenstemming.

HPLC

Winstrol/van Stanozolol de witte injectie van poeder Mondelinge Anabole Steroïden, CAS 10418-03-8 0

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Lisa
Fax : 86-27-88308150-803
Resterend aantal tekens(20/3000)