Anabool Steroid Wit Poeder Mestanolone Ace voor de Spierbouw
10 G
MOQ
Negotiate
Prijs
Anabolic Steroid White Powder Mestanolone Ace for Muscle Building
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuancheng
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 521-11-9
Hoog licht:

testosteron gebaseerde steroïden

,

Bodybuildings Anabole Steroïden

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: discrete verpakking
Levertijd: 4-7 werkdagen
Betalingscondities: , MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 5000kg/month
Specificaties
Naam van het product: Mestanolone
CAS NR: 521-11-9
Analyse: 99% min
Moleculaire Formule: C20H32O2
Molecuulgewicht: 304.47
Verschijning: wit poeder
Productomschrijving

Anabool Steroid Wit Poeder Mestanolone Ace voor de Spierbouw

CAS 521-11-9 Mestanolone

Productnaam: Mestanolone
Chemische Naam: 17a-Methyldihydrotestosterone, Ermalone
CAS-aantal: 521-11-9
Analyse: 99% min.
EINECS: 208-302-6
Moleculaire Formule: C20H32O2
Molecuulgewicht: 304.47
Rang: Farmaceutische Rang
Karakter: Wit kristallijn poeder.
Smeltpunt: 224-226 graad

Anabool Steroid Wit Poeder Mestanolone Ace voor de Spierbouw 0


Ermalone, a.k.a-methyldihydrotestosterone, mestanolone, en methyl-DHT zijn een gewijzigde versie van dihydrotestosterone (DHT), anabole steroïden die werden ontworpen om testosterondeficiëntie in mannetjes te behandelen. Zijn c-17alpha alkylated wijziging staat het veilige passage door de lever toe - de primaire filter van het lichaam voor alles die mondeling wordt opgenomen.

Aangezien geen verdere structurele wijziging werd toegevoegd om de 3 ketongroep te beschermen, wordt Ermalone snel opgesplitst binnen skeletachtige spierweefsel door het 3 alpha- hydroxysteroiddehydrogenase enzym. Bijgevolg, dit mondelinge heeft androgen een activiteitenprofiel zeer gelijkend op andere niet-aromatiseert DHT-Afgeleide steroïden zoals Winstrol en Mondelinge Turinabol.


Steroid Vorm

Ermalone is een wit aan gebroken wit kristallijn poeder dat over het algemeen in 5-10 mg-tabletten komt. Ermalone en methyldihydrotestosterone worden in het algemeen niet meer vervaardigd voor commercieel gebruik als voorschriftmedicijn. Nochtans, wordt het nog geproduceerd door ondergrondse laboratoria en is dadelijk beschikbaar op de zwarte markt.


DHT-Structuur

Mestanolone is de 17α-geméthyleerde versie van dihydrotestosterone (DHT). Het is mondeling bio-beschikbare androgene steroïden die terwijl slechts lichtjes anabool hoogst androgeen zijn. Het is onbekwaam van aromatisatie en het is geen agonist van de progesteronereceptor. Mestanolone wordt gebruikt voor mannelijke hypogonadism en verminderde spermaonvruchtbaarheid. Het heeft een hoog androgeen effect en de vrouwen worden gewaarschuwd voor omwille van die reden het gebruiken van het. Het heeft zulk een sterke androgene macht dat het duidelijke veranderingen psychologisch zo veel aanbrengt zoals het fysisch.

De DHT-type kwaliteiten betekenen dat het niet in oestrogeen opsplitst, maar het bindt sterk aan SHBG die oestrogeen in omloop kan verplaatsen misschien resulterend in estrogenic bijwerkingen.

Aangezien Mestanolone in oestrogeen niet kan omzetten, is het zeer nuttig tijdens snijdende fasen of wanneer men wenst om bovenmatige gewichtsaanwinst te vermijden. Het is altijd de frequente steroid keus voor het snijden en het leunen vóór competities geweest. Het is perfect voor het verminderen van de aanwinst van het watergewicht, verhardt spieren en leunt uit het spierweefsel door het lichaam. Het is perfecte toner en de versterker voor om het even welke bodybuilder of ernstige weightlifter. Het kan met andere producten voor de perfecte scherpe cyclus pre-concurrentie worden gestapeld. Het maakt het dat veel gemakkelijker toe te nemen, spiermassa handhaaf en onnodig gewicht verminder.


Mestanolonefunctie

Het voordeel van het verhogingstestosteron;
Onderdruk oestrogeeneffect;
Leun spierweefsel;
Verhoog sterkte;
Verbeter aandrijving en concentreer me;


Mestanolonedosering

De dosering strekt zich van 10 mg uit aan 30 mg per dag voor malesfor 6-8 weken, die vaak genoeg is om de niveaus van het bloedserum boven basislijn met deze bepaalde drug goed te houden. Specifieker, Ermalones-zijn de sterkte en de spieraanwinsten grotendeels op pari met die van DHT-Afgeleide anabole steroid Winstrol (Stanozolol). Zijn anabole en androgene gevolgen zijn typisch dosis afhankelijk en uiterst steunend van op testosteron-gebaseerde cycli. De ervaren steroid gebruikers zijn gekend om agressievere dosering van 30 mg/dag van methyldihydrotestosterone in werking te stellen. Het gebruik op lange termijn, zou meer dan 12 weken moeten worden vermeden doet aan hepatoxicity.



De beste resultaten met Mestanolone worden bereikt wanneer u:

Gebruik 20 aan 30mg Mestanolone dagelijks;
Voeg een hoog gebouw van de spiermassa anabool in gematigd bedrag toe;
Verhoog proteïne;
Giet verhoogd dieet met hoog vitaminevoedsel;


Mestanolone het Stapelen

Ermalonestapels goed met alle samenstellingen, en de werken om zowel het snijden als massa de bouwcycli te verbeteren. Cycli met krachtige massa die samenstellingen zoals testosteron (enanthate, cypionate, en propionaat) bereiken, voordeel Dianabol, Trenbolone, en deca-Durabolin van zijn sterkte de bouweigenschappen. Het nabootsen van Ermaloneswinstrol de eigenschappen maken tot het een ideaal gezien geschikte scherpe cyclussamenstelling, die in een testosteron, stapels zeer goed met Primobolan, Masteron, Mondelinge Turinabol, Trenbolone baseren, Equipoise, en Anavar.

Anabool Steroid Wit Poeder Mestanolone Ace voor de Spierbouw 1

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Lisa
Fax : 86-27-88508150-803
Resterend aantal tekens(20/3000)