Van de de Oleaat Kleurloze of Lichtgeele Vloeibare Steroid Drager van het hoge Zuiverheids Organische Oplosmiddel de Ethylolie EO
50 ml
MOQ
Negotiable
Prijs
High Purity Organic Solvent Ethyl Oleate Colorless or Pale Yellow Liquid Steroid Carrier Oil EO
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Wuhan
Merknaam: Yuancheng
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 111-62-6
Hoog licht:

geneeskunde grondstof

,

Grondstoffengeneesmiddel

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: discrete verpakking
Levertijd: Ongeveer 4-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, , MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 300KG/MONTH
Specificaties
CAS-Registratieaantal: 111-62-6
Zuiverheid: 99.0%
Rang: Farmaceutische Rang
Verschijning: Kleurloze of Lichtgeele transparante olieachtige vloeistof
certificaat: ISO9001
Prijs: Negotiable
Productomschrijving

Van de de Oleaat Kleurloze of Lichtgeele Vloeibare Steroid Drager van het hoge Zuiverheids Organische Oplosmiddel de Ethylolie EO

Productnaam: Ethyloleaat
Alias: ethylisoleas
CAS-Registratieaantal: 111-62-6
MF: C20H38O2
Mw: 310.51
Rang: Farmaceutische Rang
Zuiverheid: 99.0%
Verschijning: Kleurloze of Lichtgeele transparante olieachtige vloeistof

Het Oplosmiddel van de steroïdendrager:

De ethyloleaat wordt als oplosmiddel voor farmaceutische drugvoorbereidingen gebruikt die lipophilic substanties zoals steroïden impliceren. Het is een vrij nieuw oplosmiddel in het koninkrijk van het bodybuilding, is EO Oliezuur met een ethylester. EO is een uitstekend oplosmiddel voor lipophilic samenstellingen in injecteerbare voorbereidingen. Zijn oxydatieve stabiliteitshulp breidt de houdbaarheid van samenstellingen uit, en zijn lage viscositeit voorziet gemakkelijke injecties.

EO = Ethyloleaat. EO is een oplosmiddel, dat het steroid poeder oplost maar zijn gebruik moet de viscositeit van de oplossing verdunnen. Het is een dunne en dure die olie, van ethylalcohol wordt, en als rubberdiewaterontharder, oplosmiddel wordt gebruikt gecreeerd die, en typisch door ons als basis voor steroid oplossingen wordt gebruikt. Het verstrekt vlotte en pijnloze injecties, en zal samenstellingen bij veel hogere concentraties dan enkel olie opschorten. (Het zal 100mg/ml-Steun volledig pijnloos… maken) En omdat het een oplosmiddel is, staat het u toe om minder Benzyl Benzoate in uw mengsels te gebruiken, nochtans wordt de BEDELAARS nog gebruikt om steriliteit te handhaven.

EO voor korte esters wordt gebruikt die:

De ethyloleaat is een drager. Het is groot voor korte esters zoals Acetaat, Propionaat en van Phenylpropionate forincreasing concentraties van deze esters zonder het verpletteren.

Vele mensen zijn van mening dat de Ethyloleaat tot pijnloze injecties leidt terwijl anderen niet hetzelfde voelen. Ik zou slechts Ethyloleaat voor korte esters voor het verminderen van pijn en het verhogen van concentratie voorstellen.

U kunt een 50/50 concentratie van Ethyloleaat en olie zoals Katoenzaad of Druivepit gebruiken om concentratie van NPP tot 200mg/ml te verhogen zonder het verpletteren.

Sommige mensen vinden dat niet dat alles is het omhoog gebarsten om is te zijn aangezien vele lange esterformule schijnt te verpletteren. Ook bedriegt andere is de kosten van Ethyloleaat.

Voor velen wordt de pijn verminderd omdat de Ethyloleaat dunner is en heeft lagere viscositeit dan druivepit of katoenzaadolie zeggen.

Persoonlijk momenteel gebruik ik geen Ethyloleaat aangezien ik vele voordelen over katoenzaadolie of druivepitolie niet zie.

U kon een mengeling 50-50 van EO en GSO zelfs overwegen. EO maakt de toestelverdunner en sommigen pijnlozer voorstellen. Anderzijds, nemen sommige kerels niet goed aan EO en het veroorzaakt hen pijn. EO berokkent ook aan het plastic/rubbereind van de duiker van een spuit zodat kunt u uw toestel in de spuit voor geen duur van opslag houden.

Als u opmerkt, is er een tendens… de over het algemeen lange esters bij hogere concentraties gemakkelijker houden en minder oplosmiddel (EO/BB) dan korte esters vereisen.

Bijwerking

Sommige mensen zijn allergisch voor Ethyloleaat.

COA van Ethyloleaat:

Productnaam

Ethyloleaat

CAS Nr.

111-62-6

Buitenverpakking

25KG

Productiedatum

2017.08.20

Houdbaarheid

2018.08.19

Goedgekeurde norm

norm.

Punten van analyse Specificatie Resultaten

Zure valuemgKOH/g

≤1.0

0,11

Jodium gI2/100G

70-92

80.8

Verzeping valuemgKOH/g

175-189

185.5

Titer

98

99.0%

R.i. (25 ℃)

1.44-1.46

1,451

Kleur

(APHA) 77

7

Verschijning

Kleurloze aan lichtgele transparante olieachtige vloeistof

Kleurloze aan lichtgele transparante olieachtige vloeistof

Idor

Geur van bloemen

Geur van bloemen

Conclusie Gekwalificeerd

Van de de Oleaat Kleurloze of Lichtgeele Vloeibare Steroid Drager van het hoge Zuiverheids Organische Oplosmiddel de Ethylolie EO 0

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Lisa
Fax : 86-27-88508150-803
Resterend aantal tekens(20/3000)