De farmaceutische Anticonvulsant Drugs Gabapentin Pregabalin van het Tussenpersonen Ruwe Poeder
10 G
MOQ
Negotiable
Prijs
Pharmaceutical Intermediates Raw Powder Anticonvulsant Drugs Gabapentin Pregabalin
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Wuhan
Merknaam: Yuancheng
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 148553-50-8
Hoog licht:

Grondstoffen die Geneesmiddel testen

,

Grondstoffengeneesmiddel

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: discrete verpakking
Levertijd: Ongeveer 4-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, , MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 300KG/MONTH
Specificaties
CAS-Registratieaantal: 148553-50-8
Zuiverheid: 99%
Rang: Farmaceutische Rang
Verschijning: Wit of bijna wit kristallijn poeder
certificaat: ISO9001
Prijs: Negotiable
Productomschrijving

De farmaceutische Anticonvulsant Drugs Pregabalin van het Tussenpersonen Ruwe Poeder

Productnaam: Pregabalin, Lyrica
CAS Nr: 148553-50-8
MF: C8H17NO2
Mw: 159.23
Zuiverheid: 99%
Toepassing: Anti-Epileptic Drug Farmaceutische Tussenpersonen
Verschijning: Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder
Functie: De Agenten van het bloedsysteem
Rangnorm: Farmaceutische Rang

Pregabalin is een anticonvulsant drug die voor neuropathische pijn en als toevoegseltherapie wordt gebruikt voor gedeeltelijke beslagleggingen met of zonder secundaire generalisatie in volwassenen. Het is ook gevonden voor algemene bezorgdheidswanorde efficiënt, werd het ontworpen als meer machtige opvolger aan gabapentin

Pregabalin die ook als β-isobutyl-γ-Aminobutyric zuur (β-isobutyl-GABA) wordt bekend en die onder de merknaam Lyrica wordt verkocht is een medicijn dat hoofdzakelijk voor epilepsie, neuropathische pijn, en fibromyalgia wordt gebruikt. Zijn gebruik voor epilepsie is als randtherapie voor gedeeltelijke beslagleggingen met of zonder secundaire generalisatie in volwassenen. Het wordt ook beschouwd voor algemene bezorgdheidswanorde als nuttig.

Pregabalin is een derivaat natuurlijk van - het voorkomen is het remmende neurotransmitter γ-Aminobutyric zuur (GABA) en geclassificeerd als kalmeringsmiddel door de Drughandhaving Agency.It een neurotransmittermodulator die pijnstillend heeft, anticonvulsant, anxiolytic, en slaap-modulerende eigenschappen. Pregabalin is een machtige gabapentinoid en een dicht structureel analogon van GABOB (β-hydroxy-GABA), baclofen (β- (4-chlorophenyl) - GABA), en phenibut (β-phenyl-GABA)

Pregabalin wordt gebruikt om neuropathische pijn (pijn van beschadigde zenuwen) te verlichten die in uw armen, handen, vingers, benen, voeten, of tenen kan voorkomen als u diabetes of op het gebied van uw uitbarsting hebt als u dakspanen hebt gehad (een pijnlijke uitbarsting die na besmetting met herpes zoster voorkomt). Het wordt ook gebruikt om fibromyalgia (een langdurige voorwaarde die pijn, spierstijfheid en tederheid, vermoeidheid, en moeilijkheid in slaap vallen of het blijven kan veroorzaken in slaap) te behandelen. Pregabalin wordt gebruikt met andere medicijnen om bepaalde soorten beslagleggingen in mensen met epilepsie te behandelen. Pregabalin is in een klasse van medicijnen genoemd middelen tegen stuipen. Het werkt door het aantal pijnsignalen te verminderen die door beschadigde zenuwen in het lichaam worden gestuurd.

Pregabalin is vermeld voor:

1.Treatment van neuropathische pijn van diabetesneuropathie of post herpetic neuralgie. Er is niet genoeg gegeven om te verklaren dat het in al neuropathische pijn zou moeten worden gebruikt.
2.Adjunctive therapie in volwassenen met gedeeltelijke beslagleggingen met of zonder secundaire generalisatie
3.Fibromyalgia
4.Generalized bezorgdheidswanorde
5.Alcohol terugtrekking


Gewoonlijk zullen de artsen de patiënt op een lage dosis pregabalin beginnen en zullen het geleidelijk aan, afhankelijk van de evaluatie van de patiënt verhogen. Zijn therapeutisch effect verschijnt na 1 week van gebruik en is gelijkaardig in doeltreffendheid aan lorazepam, alprazolam en venlafaxine maar pregabalin heeft superioriteit door meer verenigbare therapeutische gevolgen voor psychische en somatische bezorgdheidssymptomen te veroorzaken aangetoond. De proeven op lange termijn hebben voortdurende doeltreffendheid zonder de ontwikkeling van tolerantie getoond en bovendien in tegenstelling tot benzodiazepines onderbreekt het slaap geen architectuur en veroorzaakt minder streng cognitief en psychomotorisch stoornis; het heeft ook een laag potentieel voor misbruik en afhankelijkheid en kan over benzodiazepines om deze redenen worden verkozen.

Bijwerkingen

De gemeenschappelijke zijdegevolgen omvatten: slaperigheid, verwarring, probleem met geheugen, slechte coördinatie, droge mond, probleem met visie, en gewichtsaanwinst. De potentieel ernstige bijwerkingen omvatten angioedema, drugmisbruik, en een verhoogd zelfmoordrisico.

Productnaam: Pregabalin
CAS Nr 148553-50-8
Verschijning Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder
Rang Farmaceutische Rang
Zuiverheid 99%
Norm ISO9001
Minimumordehoeveelheid 10G
Prijs Overeen te komen

De farmaceutische Anticonvulsant Drugs Gabapentin Pregabalin van het Tussenpersonen Ruwe Poeder 0

Onze Voordelen:

1.Rich ervaring.
Ons bedrijf is een professionele productie belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied van vele jaren, hebben onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Spanje, het UK, de V.S., Australië, Midden-Oosten, etc. ander land, en wij hebben zeer goed terugkoppelen van onze klanten, hadden wij lange vriendschappelijke relaties van samenwerking gevestigd.
2.Great kwaliteit, zuiverheid en gunstig.
De goede kwaliteit is één van ons geheim succes, welkome orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.
3.Safe en snelle levering.
Wij hebben voorraad, zodat kunnen wij snel levering.
4.good de naverkoopdienst.
Vertel de pakketupdate zo vlug mogelijk, en zal beste proberen oplossen toen de klant diverse problemen ontmoette.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Lisa
Fax : 86-27-88508150-803
Resterend aantal tekens(20/3000)