Hoog Gezuiverd Wit Kristallijn Poeder Letrazole Muscling Finess 112809-51-5
10 G
MOQ
Negotiable
Prijs
High Purified White Crystalline Powder Letrazole Muscling Finess 112809-51-5
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Wuhan
Merknaam: Yuancheng
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 112809-51-5
Hoog licht:

Antioestrogeen Bodybuilding

,

Wettelijk Antioestrogeen

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: discrete verpakking
Levertijd: Ongeveer 4-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, , MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 300KG/MONTH
Specificaties
CAS-Registratieaantal: 112809-51-5
Zuiverheid: 99%
Rang: Farmaceutische Rang
Verschijning: Wit kristallijn poeder
certificaat: ISO9001
Prijs: Negotiable
Productomschrijving

Hoog Gezuiverd Wit Kristallijn Poeder Letrazole Muscling Finess

Synoniemen: 4,4 ' - (1h-1,2,4-Triazol-1-Ylmethylene) Bisbenzonitrile; Lelrozol; 4,4 ' - (1h-1,2,4-Triazol-1-Ylmethylene) BIB-Benzonitrile; Letrozol; Femara
Moleculaire Formule: C17H11N5
Molecuulgewicht: 285.31
CAS-Registratieaantal: 112809-51-5
Smeltpunt: 181-183ºC
Alias: TROZET; Letrazole
CAS-Registratieaantal: 112809-51-5
Zuiverheid: 99%
MF: C17H11N5
Mw: 285.3
Karakter: Wit kristallijn poeder.
Verpakkingsspecificaties: foliezak of speciaal pakket


Gebruik: femara is een krachtige Aromatase-Inhibitor die werd ontwikkeld om borstkanker te bestrijden. Voor atleten en bodybuilders die, is het een drug wordt gebruikt om de estrogenic bijwerkingen van anabool steroïden water-behoud, acne en gynocomastia te bestrijden. Het zal testoster ook niveaus wegens het verminderde oestrogeen in het lichaam verhogen. De bijwerkingen van femara omvatten een verminderde geslachtsaandrijving en het ononderbroken gebruik kan tot verminderde lipidefunctie en een geschaad immuunsysteem leiden.

Beschrijving:

Femara is een inhibitor van derde generatiearomatase. Als de meeste aromataseinhibitors werd het ontwikkeld om borstkanker te bestrijden door aromatisatie via het aromataseenzym te remmen. Het is gelijkaardig aan arimidex, nochtans is femara meer machtig daarin is capaciteit en hoofdzakelijk wordt gebruikt wanneer andere behandelingen zoals de selectieve modulators van de oestrogeenreceptor er niet in zijn geslaagd om resultaten te veroorzaken. Vandaar dat is de meerderheid van het onderzoek over femara geleid op post-menopausal vrouwen, maar natuurlijk kunnen enkele bevindingen over ten voordele van atleten worden vertaald.

Toepassing:

Femara is een type II (de niet steroidal) inhibitor van derde generatiearomatase. Klinisch wordt het gebruikt om postmenopausal vrouwen met of het positief van de oestrogeenreceptor of onbekende de borstkanker van de oestrogeenreceptor te behandelen.


In vrouwen met borstkanker, is het getoond om oestrogeenniveaus te verminderen door 98% of meer.
Nochtans, is het gebruik en de voordelen zijn niet beperkt tot het elimineren van oestrogeen in vrouwen.

Voor pre-wedstrijdbodybuilders, is Femara bijna een noodzaak om waterbehoud te elimineren en de gescheurde blik te bereiken noodzakelijk om in de bodybuilding wereld van vandaag te concurreren. Nochtans, in mijn ervaring, is het slechts noodzakelijk om voor de laatste 4-6 weken worden gebruikt, om bovenmatig oestrogeen en waterbehoud te elimineren. Na het gebruiken van Femara die ik blijvend vanaf om het even welke oestrogeenafschaffing voor minstens een maand heb geadviseerd om proberen om het lichaam te normaliseren.

Usage&Dosage:

De Anecdotallygebruikers hebben het zien van goede resultaten gebruikend dosissen gemeld die van zich ongeveer .25mgs per dag uitstrekken aan .5mgs per dag. Nochtans verschillen deze dosissen vrij sterk van gebruiker aan gebruiker, met inbegrip van het doseren programma's. Sommigen hebben gebruikend de samenstelling elke andere dag of elke derde dag met goede resultaten gerapporteerd. Ook, gemelde hebben de dosissen van .25mgs tot zo zoals veel 2.5mgs per dag gegaan.

Ondanks dit anecdotische bewijsmateriaal zou men moeten opmerken dat dosissen zo laag zoals 100 microgrammen de maximumremming van het aromataseenzym kunnen veroorzaken. Het is daarom raadzaam dat de gebruikers met hun dosering experimenteren om te vinden welke niveaus voor de samenstelling kunnen volledig efficiënt worden gehandhaafd om te zijn, terwijl het minimaliseren van bijwerkingen. Natuurlijk als een gebruiker probeert om bijwerkingen te behandelen die reeds zijn verschenen kan men willen zich aan de kant vergissen van het gebruiken van teveel femara en die bijwerkingen onder ogen zien eerder dan het behandelen van iets als gynocomastia. Nochtans, zal de strengheid van de voorwaarde waarschijnlijk dit in de meeste gevallen bepalen.

De maximumdosering die een gebruiker zou willen gebruiken zou 2.5mgs per dag zijn. Men heeft in talrijke studies getoond dat deze dosering bijna alle oestrogeen in het lichaam in bijna alle individuen zal elimineren. Om het even welke dosis die hoger is dan dit zou eenvoudig onnodig zijn.

Ondanks de capaciteit om de hoeveelheid te verhogen het lutenizing van hormoon, kunnen het follikel bevorderende hormoon, en de bindende globuline van het geslachtshormoon in gebruikersfemara averechts zijn indien gebruikt tijdens post-cyclustherapie. Dit is toe te schrijven aan de capaciteit van de samenstelling om oestrogeenniveaus te drijven laag tijdens gebruik. Zodra de samenstelling wordt beëindigd kan dit in een „reactieeffect“ in oestrogeenniveaus met deze resulteren die vrij hoog, iets worden die tijdens of na post-cyclustherapie zou moeten worden vermeden. Anastrozole zou als alternatief voor femara in deze hoedanigheid kunnen worden gezien aangezien het schijnbaar zulk een machtige effect niet heeft. Het nadelige effect dat femara op de niveaus heeft van het bloedlipide is een andere reden waarom velen het zijn gebruik tijdens post-cyclustherapie zullen vermijden, en dit hieronder wordt besproken.

Ongeveer moet het doseren, u een keus in combinatie met uw lichaamsvoorwaarde maken, of raadpleegt uw trainer/arts. Dit artikel is voor slechts verwijzing.

Productnaam: Letrazole
CAS Nr 112809-51-5
Verschijning Wit Kristallijn Poeder
Rang Farmaceutische Rang
Zuiverheid 99%
Norm ISO9001
Minimumordehoeveelheid 10G
Prijs Overeen te komen

Hoog Gezuiverd Wit Kristallijn Poeder Letrazole Muscling Finess 112809-51-5 0

Onze Voordelen:

1.Rich ervaring.
Ons bedrijf is een professionele productie belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied van vele jaren, hebben onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Spanje, het UK, de V.S., Australië, Midden-Oosten, etc. ander land, en wij hebben zeer goed terugkoppelen van onze klanten, hadden wij lange vriendschappelijke relaties van samenwerking gevestigd.
2.Great kwaliteit, zuiverheid en gunstig.
De goede kwaliteit is één van ons geheim succes, welkome orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.
3.Safe en snelle levering.
Wij hebben voorraad, zodat kunnen wij snel levering.
4.good de naverkoopdienst.
Vertel de pakketupdate zo vlug mogelijk, en zal beste proberen oplossen toen de klant diverse problemen ontmoette.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Lisa
Fax : 86-27-88508150-803
Resterend aantal tekens(20/3000)