Ruwe Poeder Mondelinge Anabole Steroïden Mesterolone/Proviron/Mestoranum voor Farmaceutisch Chemisch product
10 G
MOQ
Negotiate
Prijs
Raw Powder Oral Anabolic Steroids Mesterolone / Proviron / Mestoranum for Pharmaceutical Chemical
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuancheng
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 215-836-3
Hoog licht:

testosteron anabole steroïden

,

Bodybuildings Anabole Steroïden

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: discrete verpakking
Levertijd: 4-7 werkdagen
Betalingscondities: , MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 5000kg/month
Specificaties
Naam van het product: Mesterolone
CAS NR: 215-836-3
Analyse: 99% min
Moleculaire Formule: C20H32O2
Molecuulgewicht: 304.4669
Verschijning: wit Kristalachtig Poeder
Productomschrijving

Ruw Poeder Mesterolone/Proviron/Mestoranum voor Farmaceutisch Chemisch product

CAS 1424-00-6 Mesterolone

Productnaam: Mesterolone
Andere naam: Proviron
CAS-registeraantal: 1424-00-6
EINECS: 215-836-3
Moleculaire formule: C20H32O2
Molecuulgewicht: 304.4669
Analyse: 99%
Verschijning: wit kristalachtig poeder
Rang: Farmaceutische Rang

Ruwe Poeder Mondelinge Anabole Steroïden Mesterolone/Proviron/Mestoranum voor Farmaceutisch Chemisch product 0

Het wordt geproduceerd en bevrijd door een deel van de hersenen genoemd de hypothalamus en controleert op zijn beurt de productie en de versie van.


Wat is de rol van mesterolone in het verhogen van de de spermatelling en motiliteit en wat is het mechanisme waarmee het stijgt?


1: om uw vraag te beantwoorden moet men aanvankelijk herzien hoe en waarom het testosteron wordt geproduceerd.

2: Gonadotrophin die hormoon (GRH) vrijgeven is het hormoon dat reproductieve functie controleert.

3: Het wordt geproduceerd en bevrijd door een deel van de hersenen genoemd de hypothalamus en controleert op zijn beurt de productie en de versie van het luteinising van hormoon (LH) en follikel bevorderend hormoon (FSH) (genoemd gonadotrophins) van de aangrenzende slijmachtige klier.

4: Links handelt met FSH die testosteronproductie, door de tussenliggende cellen van de testikel wordt afgescheiden en te bevorderen verantwoordelijk voor het teweegbrengen van de ontwikkeling van sperma en van vele seksuele kenmerken zoals de veranderingen die tijdens puberteit in de penis en de testikels voorkomen.

5: Mesterolone is vermeld in de behandeling van testosterondeficiëntie of mannelijke onvruchtbaarheid verbonden aan defect van de hypothalamus, slijmachtig of de testikels.


6: Mesterolone is mondelinge toepasselijke androgen en dihydrotestosterone afgeleide anabole steroïden van (DHT), een synthetisch product van het mannelijke hormoontestosteron. Het wordt onder de merknaam Proviron.Roughly 5% van testosteron ondergaat alpha- vermindering 5 verkocht om machtige androgen DHT te vormen, die een geslachtshormoon en androgen hormoon is. DHT speelt een belangrijke rol in de vorming van de mannelijke genitaliën, en, in volwassenen, doet het dienst als primaire androgen in de voorstanderklier en de haarfollikelen. Proviron is bijna als zuiver DHT-steroïden zoals u daar zult vinden. Met DHT-samenstellingen zoals proviron, hebt u zorg over geen oestrogeenaromatisatie nodig.


Provironvoordeel

7: De drug heeft waarde in het behandelen van mensen met geestelijke gezondheidskwesties, zoals depressie, seksuele dysfunctie, impotentie en laag libido, bezorgdheid en bipolaire wanorde getoond. De drug wordt ook algemeen gebruikt om seksuele dysfunctie, met inbegrip van lage spermatelling te behandelen. Bovendien, kan mesterolone de doeltreffendheid van andere steroïden verbeteren. Mesterolone bindt aan oestrogeenreceptoren, die hun activiteit verminderen, die niet alleen oestrogeenproductie vermindert, maar ook bevordert natuurlijke testosteronproductie in het lichaam.

8: Een ander voordeel van proviron is dat het zeer goed aan SHBG (de bindende globuline van het geslachtshormoon) bindt, die het hormoon verantwoordelijk voor het verminderen van vrij testosteron die in het lichaam doorgeven is. Dit is waarschijnlijk de reden waarom wat gebruik proviron tijdens PCT Bovendien is het een voorloper aan volledige TRT (de therapie van de testosteronvervanging).


Dosering en Half Life

9: De halveringstijd van proviron is rond 12 uren. Een goede geadviseerde dosering is 25-75mg per dag; hoewel, ik persoonlijk nooit 50mg een dag in een stapel heb overschreden. De opsporingstijd is 5-6 weken. zo zouden die die vaak worden getest wijs zijn om deze samenstelling te vermijden. De wijfjes worden niet geadviseerd om proviron wegens zijn DHT-eigenschappen te nemen. De bijwerkingen voor wijfjes kunnen zeer smerig en onvoorspelbaar zijn.

10: In het geval van bodybuilders en atleten, wordt Proviron normaal gebruikt tussen 50 - die 150mg per het Oestrogeenniveaus van de dag of controle, verminderen waterbehoud (door oestrogeen wordt veroorzaakt), of om vruchtbaarheid na de conclusie van een cyclus te verhogen.
Gebruik

1. Gebruikt voor organische synthese van grondstoffen en drugtussenpersonen van acetaminophen ether.
2. Koortswerende pijnstillende middelen voor de behandeling van koorts, hoofdpijn, neuralgie.
3. Actief farmaceutisch ingrediënt voor Wetenschappelijk Onderzoek.


Koortswerende pijnstillende middelen

De koortswerende en pijnstillende gevolgen van phenacetin zijn gelijkaardig aan dat van acetylsalicylic zuur, dat hoofdzakelijk als anti-inflammatory drugs met een langzaam en langdurig effect wordt gebruikt. Het is een efficiënte drug op de behandeling van hoofdpijn, neuralgie, gezamenlijke pijn en koorts. Nochtans, heeft het een zwak effect bij anti-reumatisch behandelen, anti-inflammatory. De overdosis kan methemoglobinemia veroorzaken, resulterend in hypoxia. Het medicijn op lange termijn kan de nieren beschadigen, en zelfs papilnecrose veroorzaken, dus zou het voorzichtig moeten worden genomen. Ten gevolge van zijn bijwerking en snelle ontwikkeling van andere gelijkaardige drugs, is de drug beëindigd alleen en net gebruikt als actief farmaceutisch ingrediënt voor samenstellingsvoorbereiding met andere drugs. Het wordt vaak gecombineerd met aspirin, cafeïne, voor het maken van aspirin-samenstelling (0,162 g van niet-phenacetin, 0,227 g van aspirin, en 0,035 g cafeïne) voor de behandeling van koude met een kleine giftigheid. De verdere toevoeging van een kleine hoeveelheid chlorpheniramine kan chlorpheniramine koude tabletten produceren die op de behandeling van koude, hoofdpijn, neuralgie, reumatiek kunnen etc. worden toegepast.


Methodes van Productie

(1) door acetylation reactie van een p-aminophenyl ether. Verwarm het mengsel van benzeen, azijnzuuranhydride en aminobenzeenether azeotropically op een oliebad voor 4h. Dan koel na voltooiing het reactiemengsel van de reactie, die precipitaat van statins krijgen. Filter, met koud benzeen wordt gewassen en dan droog het eindproduct te worden dat. De opbrengst kan gewoonlijk 86% van het theoretische bedrag bereiken.

(2) door de reactie van natriumethoxide en acetamidophenol: voeg eerst acetamidophenol in natriumethoxide toe, en voeg dan langzaam ethyljodide aan hitte toe en vloei voor koele 1h terug, filter, en los het ruwe product in ethylalcohol op. De filter en verdunt het filtraat met water, en koelt dan, filter, en droog om het eindproduct te verkrijgen. De opbrengst kan 80% van het theoretische bedrag zijn. Bij de eerste methode, kunnen wij acetaat in plaats van benzeen als oplosmiddel met het volgende proces ook gebruiken: verwarm 40% het verdunde azijnzuur aan het koken, phenetidine toevoegt en van het water distilleert. Voeg acetaat wanneer de temperatuurstijging aan 150 °C, terugvloeiing voor 1h toe en blijf tot de temperatuurstijgingen boven 150 °C stomen, doe bemonstering voor bepaling van vrije aminobenzeenether. Voeg bepaalde die hoeveelheid azijnzuuranhydride op de hoeveelheid overblijvend phenetidineazijnzuuranhydride wordt gebaseerd, en onderwerp aan terugvloeiingsreactie voor toe een andere 0.5h. Controleer het eind, en verminder druk als het product gekwalificeerd is. Recycleer acetaat tot het product 0,046 of minder aminoinhoud en 0,2% of minder zuur bevat. Druk het reactiemengsel terug in de hete geraffineerde moederalcoholische drank, koel het mengsel aan 40 °C door het bewegen, filtreer en krijg het phenacetin ruwe product. Voor raffinage, voeg kokend water of geraffineerde moederalcoholische drank aan phenacetin toe het ruwe product, het door het verwarmde bewegen, filter, oplost en het filtraat aan pH = 4.5-4.7 met zuur aanpast. Voeg geactiveerd koolstof en natrium toe thiosulfates om voor bleken, filter en en kristal te bewegen de filtraat vloeibare het koelen kristallisatie koelen, die het op verwerpingsfilter toepassen, aan de lucht om wordt gedroogd om phenacetineindproduct te verkrijgen.

Ruwe Poeder Mondelinge Anabole Steroïden Mesterolone/Proviron/Mestoranum voor Farmaceutisch Chemisch product 1


Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Lisa
Fax : 86-27-88508150-803
Resterend aantal tekens(20/3000)