Steroïden Ruw Poeder van het hoge Zuiverheids de Antioestrogeen Anabole Anastrozoles/Arimidex
10 G
MOQ
Negotiate
Prijs
High Purity Anti Estrogen Steroids Raw Powders Anabolic Anastrozoles / Arimidex
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yuancheng
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 120511-73-1
Hoog licht:

Antioestrogeen Bodybuilding

,

Wettelijk Antioestrogeen

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: discrete verpakking
Levertijd: 4-7 werkdagen
Betalingscondities: , MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 5000kg/month
Specificaties
Naam van het product: Anastrozole
CAS NR: 120511-73-1
Analyse: 99% min
Moleculaire Formule: C17H19N5
Molecuulgewicht: 293.37
Verschijning: wit Kristalachtig Poeder
Productomschrijving

In het groot Antioestrogeen Ruw Poeder Anastrozoles/Arimidex met Hoge Zuiverheid

CAS 120511-73-1 Anastrozole

Productnaam: Anastrozole, Arimidex
Alias: Armotraz, Anastrol, Egistrozol, Anastrozolo
CAS NR. : 120511-73-1
Analyse: 98%~102%
Verschijning: Wit kristallijn poeder
Actieve het levenscyclus: 46 uren
MF: C17H19N5
Mw: 293.37
Rang: Farmaceutische Rang

Steroïden Ruw Poeder van het hoge Zuiverheids de Antioestrogeen Anabole Anastrozoles/Arimidex 0

Doel

Doeleinden de inhibitors van derde-generatiearomatase. Voor de behandeling van postmenopausal patiënten met geavanceerde borstkanker. Een machtige selectieve triazole aromataseinhibitor, die de biosynthese van oestrogeen door aromataseenzym c-450 te verbieden remt, dat een belangrijke factor in het bevorderen van de groei van de cellen van borstkanker is. Behandeling van borstkanker, vooral voor die met hormonale hulptherapie na de herhaling van postmenopausal vrouwen met geavanceerde borstkanker.


Anastrozoleeffect

Arimidex kan als een aromataseinhibitor worden bedoeld die de hulp oestrogeenproductie in wijfjes verhindert. Het onderzoek heeft aangetoond dat het oestrogeenhormoon van de verwezenlijking van de tumors van borstkanker in vrouwen de oorzaak is. Arimidex is de drug wordt toegediend om enzymaromatase te onderscheppen, die een substantie is die de lichaamsweefsels bij het produceren van oestrogeen dat helpt. Arimidex is een populaire drug in de slag tegen borstkanker. Het is over het algemeen, een hormonale behandeling die de herhaling van borstkanker kan verhinderen. Arimidex, ook als Anastrozole wordt bekend is geen steroïden die.

Arimidex is gekend om oestrogeen in sommige patiënten veel te veel verminderd te hebben. Vandaar dat worden de bloedonderzoeken of de speekseltests geadviseerd na een week van gebruik om te bepalen of de dosering aangewezen is.

Arimidex neigt vrij verschillend te werken dan de traditionele anti-oestrogenen. De anti-oestrogenen zoals Clomid of Nolvadex neigen om oestrogeenreceptoren in bepaalde weefsels te onderscheppen terwijl het activeren van hen in anderen. Ondertussen, onderschept Arimidex direct enzymaromatase. Wanneer een patiënt het gebruik van Arimidex is geadviseerd, Clomid-is het gebruik samen met onnodig. Het doen dit kan sommige voordelen hebben.

Arimidex wordt over het algemeen gebruikt voor alle stadia en vormen van borstkanker die geclassificeerd om het positief van de oestrogeenreceptor zijn te zijn. Voor het geval dat de patiënt negatieve of drievoudige negatieve kanker van de oestrogeenreceptor heeft, kan het gebruik van Arimidex waarschijnlijk niet helpen.


Hoe werkt Arimidex?

Arimidex werkt over het algemeen door de aromatozeenzymen te blokkeren, die de daling van de productie van oestrogeen in het menselijke lichaam vergemakkelijken. Met de daling van productie van Arimidex, wordt het risico van blootstelling aan borstkanker geëlimineerd. Deze procedure om borstkanker te behandelen is genoemd geworden hormonale therapie.


Arimidexdosering

De dosering van arimidex zal van persoon aan persoon variëren. Vandaar dat is het bloedwerk essentieel aan het vinden van het perfecte evenwicht. zou bij de helft van moeten beginnen een mg elke andere dag en aanpassen zoals nodig voor de cyclus. Sommige AAS gebruikers zullen geen AI aanvankelijk gebruiken maar zij zullen het op hand enkel voor het geval dat hebben. Dit is niet altijd een goed idee, zoals zodra u begint gyno of bovenmatig watergewicht op te merken het te laat zou kunnen zijn om om te keren. Aangezien AAS zal blijven inbouwend het lichaam en (steroïden die oestrogeen worden) zal aromatiseren, zou het nemen arimidex op dit punt als het proberen om een auto in motie reeds tegen te houden zijn.

Algemene dosering voor mensen: 0.5mgs per dag of elke andere dag. Herinner me, is het steroid afhankelijke dosis.

Steroïden Ruw Poeder van het hoge Zuiverheids de Antioestrogeen Anabole Anastrozoles/Arimidex 1

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Lisa
Fax : 86-27-88508150-803
Resterend aantal tekens(20/3000)