Witte het Hormoonpeptide van de Poedergroei Fragmenthgh Frag 176-191 Peptide 2mg/Vial
10gram
MOQ
Negotiated Price
Prijs
White Powder Growth Hormone Peptide Fragment HGH Frag 176-191 Peptide 2mg/Vial
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YC
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 2mg/vial
Hoog licht:

peptides van de spiergroei

,

Ruw Supplementpoeder

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Zoals vereist
Levertijd: binnen 5-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, , MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 5000kg/month
Specificaties
Naam van het product: Hghfragment 176-191
Verschijning: wit poeder
Zuiverheid: 98%
Rang: Farmaceutische Rang
Specificatie: 2mg/vial
Productomschrijving

Peptide van het de groeihormoon fragmenthgh Frag 176-191 Peptide 2mg/vial

Productnaam: Peptide van het de groeihormoon fragment
Verschijning: Wit Poeder
Zuiverheid: 98%
Rang: Farmaceutische Rang
Specificatie: 2mg/vial
Opslag: Gesloten, onder 2 behoud ~ 8℃

Fragment 176-191 als Actieve HGH Beknotte Peptide

HGH-fragment 176-191 is een analogon van de de groei hormoon-bevrijdende factor (GRF) die de gevolgen van de groeihormoon signaleert. Het is een 15 merpeptide residu van het c-Eindpunt van HGH waaraan de tyrosine wordt toegevoegd op het n-Eindeind. Dit synthetisch geproduceerde hormoon is zeer gemeenschappelijk voor weightlifters en bodybuilders wegens een aantal fysieke voordelen. De studies beweerden dat het eigenlijk op de vermindering van bovenmatige vetweefsels zoals die in het buikgebied, verhoging van spiermassa, handelt en de lipideinhoud van het lichaam verbetert.

Vet Verlies

HGH Frag 176-191 is een fragment van HGH-peptide. De wetenschappers vonden dat als zij peptide bij het eindgebied beknotten van C zij de vette verliesattributen konden isoleren verbonden aan HGH. Nemend dit fragment van HGH, met inbegrip van de peptide banden van 176-191, vonden zij zij peptide hadden ontwikkeld die vet verlies 12,5 keer dan beter regelmatige HGH regelde.

Er is geen vraag in verband met waarom de bodybuilders van de moderne era menselijk de groeihormoon gebruiken. Zijn capaciteit om vet verlies, pak op grootte te regelen en niveaus te verhogen igf-1 is enkel enkelen van de vele attributen dienaar velen streven. HGH Frag 171-191 werd ontwikkeld zodat bodybuilders en atleten die niet de de groeieigenschappen van HGH de de zoeken alle resultaten van zijn verbazende vette verlieseigenschappen konden nog oogsten.

Het hgHfragment gaf specifiek vet van zwaarlijvige vette cellen vrij maar niet van magere degenen, verbeterde de verminderde nieuwe vette accumulatie in alle vette cellen, het branden van vet. In knaagdieren (ratten en muizen), hgH verminderde het fragment lichaamsvet in zwaarlijvige dieren maar het verbeterde vette branden zonder veranderende voedselconsumptie of het veroorzaken van de groei (aangezien het IGF-geen niveaus) verhoogt of een ander ongewenst effect van het de Groeihormoon.

De (hgH fragment 176-191) tentoongestelde voorwerpen de capaciteit om door koppig vetweefsel, terwijl het verhogen van energieuitgaven, spiermassa, en vette oxydatie te branden. Alle studies hebben aan het feit gericht dat het fragment een efficiënte behandeling voor zwaarlijvigheid en vet verlies, en veel veiliger is dan zijn Menselijke tegenhanger van het de Groeihormoon.

Hoe het werkt

Peptide van het de groeihormoon fragment 176-191, ook als HGH Frag 176-191 wordt bekend, is een gewijzigde vorm van aminozuren 176-191 van het polypeptide dat van GH. De fat-reducing gevolgen van GH schijnen om door een klein gebied dichtbij één eind van de molecule van het de Groeihormoon worden gecontroleerd. Dit gebied, dat uit aminozuren 176-191 bestaat, is minder dan 10% van de totale grootte van de molecule van GH en schijnt om geen effect bij de groei of de insulineweerstand te hebben. Het werkt door de manier na te bootsen het natuurlijke de Groeihormoon vet metabolisme maar zonder de nadelige gevolgen op de bloedsuiker of groei regelt die met ongewijzigd de Groeihormoon worden gezien. Als de Groeihormoon, bevordert hgHfragment 176-191 lipolysis (de analyse of de vernietiging van vet) en verbiedt lipogenesis (de transformatie van nonfat voedselmaterialen in lichaamsvet) zowel in dieren als mensen.

Dosering en Gebruik

HGH Frag is als alle andere peptides die wij en als een gevoelig gevriesdroogd poeder hebben behandeld gekomen dat uit het licht en in een koele droge plaats zou moeten worden gehouden. De reconstructie wordt met bacteriostatisch die water gedaan of natrium-chloride voor injectie wordt bedoeld. de vruchten van HGH Frag moeten oogsten, zullen de gebruikers aan dosis rond 500mcgs per dag. Dit kan door het doseren 250mcgs in de ochtend pre-training, en 250mcgs voor de lunch of 250mcgs vóór bed worden gedaan. De gebruikers zullen ook nota van de timing van injecties en hun dieet willen op dat ogenblik nemen. Het is optimaal om HGH Frag 176-191 op een lege maag of met enkel eiwit in de maag in te spuiten. Als andere peptides, is HGH Frag genoteerd om niet zoals effectief in aanwezigheid van koolhydraten en suikers te werken.

Andere Peptides producten

MT-1 10mg/vials
MT-2 10mg/vials
Ghrp-2 5mg/vials
Ghrp-2 10mg/vials
Ghrp-6 5mg/vials
Ghrp-6 10mg/vials
Ipamorelin 2mg/vials
Hexarelin 2mg/vials
Sermorelin 2mg/vials
Oxytocin 2mg/vials
TB500 2mg/vials
Pentadecapeptide BPC 157 2mg/vials
176-191 2mg/vials
Triptorelin 2mg/vials
Tesamorelin 2mg/vials
Gonadorelin 2mg/vials
Gonadorelin 10mg/vials
DSIP 2mg/vials
Selank 5mg/vials

Productbeeld

Witte het Hormoonpeptide van de Poedergroei Fragmenthgh Frag 176-191 Peptide 2mg/Vial 0

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Lisa
Fax : 86-27-88508150-803
Resterend aantal tekens(20/3000)