Propionaat van het Poedernandrolone van CAS 7207-92-3 het Witte, Farmaceutische Grondstoffen
10gram
MOQ
Negotiated price
Prijs
CAS 7207-92-3 White Powder Nandrolone Propionate , Pharmaceutical Raw Materials
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YC
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 7207-92-3
Hoog licht:

anabole steroid nandrolone

,

testosteron gebaseerde steroïden

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Zoals vereist
Levertijd: binnen 5-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, , MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 5000kg/month
Specificaties
Naam van het product: Nandrolonepropionaat
CAS-nummer: 7207-92-3
EINECS: 230-587-0
Moleculaire Formule: C21H30O3
Molecuulgewicht: 330.46
Verschijning: Wit kristallijn poeder
Productomschrijving

Het witte propionaat van poedernandrolone, Farmaceutische nandrolonesteroïden

Productnaam: Nandrolonepropionaat
CAS NR.: 7207-92-3
EINECS: 230-587-0
Moleculaire Formule: C21H30O3
Molecuulgewicht: 330.46
Analyse: 98%
Verschijning: wit kristallijn poeder
Rang: Farmaceutische Rang

Als efficiënte samenstelling, Nandrolone-veroorzaakt het Propionaat kwaliteit en langdurige spieraanwinsten. Dit is het resultaat van vrij lange halveringstijd van de drug, rond 8 dagen. De gebruikers melden milde bijwerkingen, en de grootste bijwerking is waterbehoud. Ook, bestudeerden wij de reactie van de tumorgastheer op bovenmatige dosering van nandrolonepropionaat (anabole steroïden), 2,5 mg 20g intraperitoneaal, elke tweede dag 11 dagen.

Medisch Gebruik

Het gebruik van het Nandrolonepropionaat voor vrouwen kan licht mannelijk karakter, zoals acne, hirsutism, ruwe stem, clitoral hypertrofie, amenorrheaoa menstruele wanorde en andere bijwerkingen hebben. Het Nandrolonepropionaat wordt gebruikt voor chronische verbruikende ziekte, het strenge branden, vóór-na chirurgie helende breuken en osteoporose, voorbarig en voor kinderen, ook voor inoperabele borstkanker dysfunctionele baarmoeder het aftappen baarmoederfibroids enz. belemmerd. Indien hierboven gekomen over symptoom, drugs onmiddellijk zou moeten tegenhouden. Nandro (Nandrolone-Propionaat) is vermeld voor behandeling van bloedarmoede, borstcarcinoom, erfelijke angioedema, antithrombin III deficiëntie, fibrinogeenovermaat, de groeimislukking en het syndroom en de profylaxe van de Keerder van erfelijke angioedema. Nandro (Nandrolone-Propionaat) is één van de populairste injecteerbare steroïden. Het is populariteit is waarschijnlijk toe te schrijven aan het feit dat het Propionaat van Nandro Nandrolone significante anabole gevolgen met minimale androgene bijwerkingen tentoonstelt.

Bodybuilding

Voor het bodybuilding, kan Nandro (Nandrolone-Propionaat) effectief in zowel massa als scherpe cycli worden opgenomen. Één belangrijk nadeel aan Nandrolone phenylpropionate is dat het in het drugscherm zolang een jaar na gebruik kan worden ontdekt. Jammer genoeg voor vele concurrerende atleten, maakt dit de producten van Nandrolone phenylpropionate van grenzen.

Het is gemakkelijk op de lever en bevordert goede grootte en sterkteaanwinsten terwijl het verminderen van lichaamsvet. Nandrolone kan door bijna alle atleten, met positieve resultaten worden gebruikt en zeer weinig bijwerkingen, nandrolone heeft een reputatie zoals enigszins zijnd van een alleviator van pijnlijke verbindingen en pezen bereikt. De atleten rapporteren dat de pijnlijke schouders, de knieën en/of de ellebogen op de een of andere manier zonder pijn op de Nandrolone-cyclus zijn.

Het Nandrolonepropionaat is een efficiënte samenstelling die kwaliteit, langdurige spieraanwinsten veroorzaakt. Dit is wegens de vrij lange halveringstijd van de drug (rond 8 dagen). De gebruikers melden milde bijwerkingen, met de grootste bijwerking die waterbehoud zijn.

Nandro (Nandrolone-Propionaat) is één van de populairste injecteerbare steroïden. Het is populariteit is waarschijnlijk toe te schrijven aan het feit dat het Propionaat van Nandro Nandrolone significante anabole gevolgen met minimale androgene bijwerkingen tentoonstelt.

Overwogen door velen worden de beste algemene steroïden voor een mens aan gebruik (bijwerkingen versus resultaten) Nandro (Nandrolone-Propionaat) het meest meestal ingespoten vier tot vijf keer per week. Met dit bedrag, is de oestrogeenomzetting licht zodat is gyno geen probleem. Ook ongewoon zijn de problemen met leverenzymen, bloeddruk of cholesterolniveaus. Bij hogere dosering, kunnen de bijwerkingen meer en meer frequenter worden, maar dit is nog een zeer goed getolereerde drug.

COA

Productnaam Nandrolonepropionaat
Verschijning Wit kristallijn poeder
Analyse 97.0~102.0% 98.80%
Verlies bij het Drogen 0.5%max 0,1%
Chromatografische Zuiverheid enige onzuiverheid: 1.0%max <1>
totale onzuiverheden: 2.0%max <2>
Organische Vluchtige Onzuiverheden voldoet aan het vereiste. Is in overeenstemming

Productbeeld

Propionaat van het Poedernandrolone van CAS 7207-92-3 het Witte, Farmaceutische Grondstoffen 0

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Lisa
Fax : 86-27-88508150-803
Resterend aantal tekens(20/3000)